KONTAKTUJTE NÁS

LIKE FACEBOOK

NÁVŠTĚVNOST

Dnes58
Včera79
Tento týden137
Tento měsíc1193
Total330954

MAPA STRÁNEK

Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

pan ženišek prosim pomozte
(1 prohlížející) (1) host
Vítám Vás na diskuzním foru,

toto forum jsem založil pro potřeby Vás, zákazníků, kteří potřebujete urgentně vyřešit
svůj problém týkající se montáže, servisu, materiálu, revize, různých typů či triků,
vodo-topo-plyn-komínové problematiky.
Dříve, než se rozhodnete umístit svůj příspěvek, zamyslete se, do které příslušné
kategorie patří a podle toho ho i umístětě. Zkusme toto dodržovat a tím pomůžeme i ostatním
uživatelům, kterým Váš příspěvek může být v budoucnu dobrým vodítkem k vyřešení jejich
problémů či k dalšímu dozvynutí diskuze. Forum mám propojené do svého mobilu, takže pokud bude
možnost odpovím obratem. S odpovědí, se kterou si nebudu jistý počkám až domů...
Poprosím Vás i od upuštění dotazu typu: "Jsem vyučený kuchař, připojil jsem si plynový
kotel, udělal si rozvod elektriky, napojil to na tu díru ve stěně a potřebuji revizi plynu,
komínu, elektriky" ..a že se mi toto už několikrát stalo...
Mé odpovědi berte jako vodítko, NÉ JAKO JISTÝ NÁVOD, jak Váš problém 100% vyřešit. A to
zejména proto, že bez osobní prohlídky situace nemůžu fundovaně odpovědět. Dále je jasné, že
k vyřešení problému se často postupuje vylučovací metodou. A problém může být například až
úplně na konci. V neposlední řadě (například u servisu kotlů) bude nutná výměna vadného bez
kterého se nepohnete dál..
Nicméně pokaždé se budu snažit odpovědět v rámci možností a samozřejmě rád.

děkuji
  • Strana:
  • 1

TÉMA: pan ženišek prosim pomozte

pan ženišek prosim pomozte 7 let, 6 měsíců #294

dobry vecer pan ženíšek mam takyto problem z kotlom protherm panther 24 ktv dam sem odkaz ako sa kotol sprava.kupili sme dom a kotol isiel lenze teraz nejako protestuje ulozto.sk/!ArmIjnuS9Uip/20170226-162441-mp4
  • holic
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 0.22 vteřin