KONTAKTUJTE NÁS

LIKE FACEBOOK

NÁVŠTĚVNOST

Dnes54
Včera79
Tento týden133
Tento měsíc1189
Total330950

MAPA STRÁNEK

Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Revize všeho
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Revize všeho

Revize všeho 12 let, 6 měsíců #25

Dobrý den,
včéra jsem zažila nepříjemný šok, když jsem si nechala měnit plynový kotel od montážníka, kterého mi ,,doporučila,, sousedka. Za kotel a montáž jsem dala okolo 28.000 (byl to kombinovaný kotel Baxi s pr.ohřevem 24kW). To jsem jaksi překousla, když jsem žila v domění, že to je cena konečná a nic mě už nepřekvapí. Pak ale přišel další montážník a ten mi kotel chtěl spustit, ale neměla jsem revize plynu a komínu. Revizi plynu mi udělal za 1.400,-. Ale na komín mi ,,doporučil,, svého kolegu kominíka. Revize komínu mě stála 1.300,-. Pak mi teprve kotel uvedl do provozu....za 1.200,-
A proto jsem se Vás chtěla zeptat, jen proto aby ve mě pořád nebyl ten pocit ,,podvedeve,,...myslíte si, že po sečtení těchto položek (31.200,-) se Vám tato cena zdá být taky vysoká?? Nebo byste byl schopný toto vyřešit levněji??

Děkuji Vám za odpověď Marie
  • Marie Jurčová

Re: Revize všeho 12 let, 6 měsíců #26

Dobry den pani Marie,
je mi lito, ze se citite nesva z cen montazni firmy, ale nevim, jak mam na to reagovat. Predne neznam presny rozsah prace a materialu (hlavne typ kotle), ktery byl u Vas proveden. Takze napriklad z prumerne ceny kotle za cca 18.000 se muzete hrave prehoupnout i pres 30.000, pokud si montaznik nauctuje odkoureni, termostat, pripojovaci armatury, filt, plyn.hadici, ci viceprace (bouraci--vrtaci atd). Co se cen revizi tyka, jednotlive jsou v poradku.
Nicmene zase v mem pripade, pokud nacenuji montaz (ci vymenu) plynoveho spotrebice, davam na revize (komin,plyn,popripade revizi el.zasuvky) slevu minimalne 30%, podle rozsahu montaze.

dekuji Vam za dotaz a s pozdravem

Franta
  • admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrator
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 0.27 vteřin